Gaziler Günü Münasebetiyle Yürüyüş Düzenlendi
19 Eylül Gaziler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında “Kahramanlarla Kardeşlik Yolunda” 19 Eylül Gaziler Günü Yürüyüşü düzenlendi. Düzenlenen etkinlik kapsamında Valimiz Sayın Recep Soytürk, protokol üyeleri, Gaziler, Şehit Aileleri, Polis Memurları, Jandarmalar ve vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile Hükümet Caddesi’nden Tekirdağ Valiliğine kadar yürüdü.
19 Eylül Gaziler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında “Kahramanlarla Kardeşlik Yolunda” 19 Eylül Gaziler Günü Yürüyüşü düzenlendi.
Düzenlenen etkinlik kapsamında Valimiz Sayın Recep Soytürk, protokol üyeleri, Gaziler, Şehit Aileleri, Polis Memurları, Jandarmalar ve vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile Hükümet Caddesi’nden Tekirdağ Valiliğine kadar yürüdü.
