Tekirdağ Şafak Gazetesi

Tekirdağ Marmaraereğlisi’nde 2.580 m² tarla mahkemeden satılık

Tekirdağ Marmaraereğlisi’nde 2.580 m² tarla mahkemeden satılık
08 Nisan 2022 - 14:41

Basın İlan Kurumu’nun ilan portalı ilan.gov.tr üzerinden yayınlanan ilanda muhammen bedeli 1.806.000  Tl olan tarla mahkemeden satılık.

Bilirkişi raporuna göre; toprak yapısı killi – tınlı bünyeli, her türlü makineli tarıma müsait, erozyon ve drenaj gibi sorunları bulunmayan her türlü zirai faaliyete elverişli kuru tarım arazisi olduğu, 1/1000 ölçekli imar planı içerisinde kaldığı, henüz imar uygulaması yapılmadığı, imar parselinin oluşmadığı, imar uygulaması yapıldıktan sonra arsa vasfını alarak değerinin yükselebileceği, taşınmaz her ne kadar tarla olarak kullanılsa da etrafında yazlık ve kışlık olarak kullanılan konutların mevcut olduğu ve taşınmazın Tekirdağ – İstanbul yoluna yaklaşık 1400 metre, Marmara Denizine 1650 metre mesafede olduğu, belediye hizmetlerinden yararlandığı, ulaşım imkanının mevcut olduğu tespit edilmiştir.

İLAN İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ

https://www.ilan.gov.tr/ilan/960905/emlak-tarla-tarim-arazisi-bag-bahce-tekirdag-marmaraereglisinde-2-580-m2-tarla-mahkemeden-satiliktir

UZAY YAYINCILIK LTD. ŞTİ. AİTTİR Mobil Site